IMG_9721

IMG_9731

IMG_9733

IMG_9748

Sommartider hej, hej!

Vilka sommardagar vi har nu i Sverige! Helt underbara om du frågar mig!

Hej!

Var tvungen att dubbelkolla vad det var för dag idag och insåg att vi är sista veckan i juli?!

Dagar och veckor smälter liksom ihop till helg hela veckan känns det som 😉 Så är det ju när man har semester 😉

Tiden går så snabbt tycker jag och snart ”Vips” så kommer denna sommaren vara slut….

Vi har massa roliga planer till hösten som jag verkligen ser fram emot! Inte nog med det så älskar jag faktiskt hösten,

min favorit årstid!

Idag ska vi äntligen åka och storhandla, planen var att vi skulle göra det i går men så hände något fruktansvärt våra bästa vänner och vi fick prioritera annat. Vad som hände vill jag inte gå in här på bloggen just nu men vi är väldigt tacksamma att de var på semester när detta hände!❤️

Nu ska jag ta tag i dagen!

Ha en fin onsdag!

Kram/E