IMG_8804

IMG_8807

IMG_8806 (1)

IMG_8810

IMG_9052

IMG_8831

IMG_9058

IMG_8827

IMG_8853

IMG_8856

Det finns alltid ett Fino och ett La Tasca på Sunwinghotellen (de vi varit på iallafall). Men detta var absolut det bästa av de vi provat. Så god mat och trevlig personal. Stort gilla på det! De dagar barnen ville se shower på hotellet är det smidigt då barnen kan kila i väg på show/minidisco medan man sitter kvar och äter.

På Fino finns det massa att välja på och färdiga ”menyer” med förrätt huvudrätt och efterrätt som ingår i allinclusive och är jättegott.

Jag och T valde fisk som var supergod och kidsen valde kött med pommes och beasås. Riktigt gott!

Så missa inte denna restaurang om ni är här! 🙂

Nu gillar ju vi att testa nya restauranger så jag föredrar nog att vara utan all inclusive ändå. Men bekvämt är det ju, det är en sak som är säkert! Och reser man med barn så är det väldigt smidigt att ha det. 😉

Vad tycker ni, föredrar ni all inclusive av nån sort eller väljer ni helst mat och restaurang själva?