Familjeliv,  Mat,  Resor

Första dagen i paradiset

IMG_8267

Hej söta!

I natt vaknade vi klockan 3 på natten och tog våra pick och pack och körde mot Sturup. (Mina föräldrar har flyttat in hos oss i en hel vecka för att passa vår fina vovve, tack snälla!)

Det var kallt och ruggigt ute när morfar kom för att hämta oss, kläda i bara shorts och linne flög vi mot värmen och solen!

Så här är vi nu, i underbara och vackraste Rhodos. Denna gången bor vi på Sunwing Kalithea beach i deras nybyggda lägenheter med egen privat pool. Älskar stället och värmen och att v ara hör med min älskade familj.

Att se skatterna så glad och förväntansfulla är det bästa som jag vet.

IMG_8859

Vi kom vid 14 tiden till hotellet och har redan hunnit att bada massor och njuta av stället.

IMG_8273

Våra söta prinsessor framför vår pool och lägenhet innan middagen ikväll.

IMG_8302

Vi har all inclusive(rätt smidigt så att barnen kan springa och ta glass, mat och dricka när de önskar) men redan i morgon funderar vi på att åka till gamla stan och spendera kvällen där. Älskar gamla stan!

IMG_8323

Här finns massa restaurang att välja på och hela stället är så himla mysigt.

Vi har det oförskämt bra här alltså.

IMG_8307

Efter maten tog vi en runda till stranden som ligger precis bredvid, havet är kristallklart och vi blev super sugna på att komma och bada i  morgon.

IMG_8316

Nu ligger Sessorna i sängen, alla är supertrötta som sagt, och jag ska mysa lite med min T på terrasen till vågorna i bakgrunden 🙂

God natt sötisar!

Varma kramar/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *