IMG_7868

IMG_7863

Mina tre älskade tjejer 😉

Hej i stugan!

Dan före midsommarafton är här, och det känns så skönt att slippa stressen som man brukar ha när man ska ha massa gäster här hemma.

Skatterna tycker dock att det känns lite konstigt att vi inte ska ha midsommarfesten här hemma som vi har nästan varje år här hemma 😉

I morgon drar vi i alla fall till Angi och ska fira lite lugnare midsommar i år, skönt ibland!

Jag har hunnit städa och stryka idag, wihoo! Stort gilla på det! 🙂

Avskyr när det är stökigt och oreda…..tror att jag har ägt den egenskapen av min fina mamma som alltid sprang runt med en dammsugare när vi var små 🙂 Det var alltid kliniskt rent hemma hos oss och jag som trodde att jag aldrig kommer bli som min mamma har blivit precis likadan 😉

Nu har T öppnat lite bubbel och vi ska mysa i trädgården, skatterna sitter och tittar på någon serie.

Ha en fin kväll!

Kram/E