Livet_efter_dig

ELLE-livet-efter-dig

sam-claflin-and-emilia-clarke-in-me-before-you-(2016)-large-picture

Idag var jag och Angi och såg filmen Livet efter dig.

Jag har inte läst boken men det är en sådan bok som alla pratar om….

Och ärligt talat tror jag att sist gången jag grät så här mycket var när jag såg Titanic på bio men min T….ja och det var längesen…. fast det känns fortfarande som det var typ igår 😉

Livet efter dig handlar om 26-åriga Lou Clark som bor hos sina föräldrar och tar ett jobb som personlig assistent åt Will Tranor. Will är förlamad efter en svår olycka. De båda fattar efter många om och men tycke för varandra. Men livet är inte alltid så enkelt. Will har nämligen bestämt sig för att han vill dö…..

Bästa filmen på länge. Ena sekunden skrattade man, andra sekunden rann tårarna utan stopp….

Får en verkligen att uppskatta ännu mer livet och allt man har ❤️