IMG_8239

Förra veckan var jag på Mobila och påväg ut från parkeringen, är alltid väldigt försiktig när jag kör ut och tittar i speglarna flera gånger innan jag börjar köra. Men plötsligt från ingenstans kör en bil in på parkeringen i värsta farten utan att se sig omkring och repar hela min stötfångare på min Volvo XC60, en idiot alltså! När jag försöker prata med människan så kan han varken svenska eller engelska och då ser jag på bilen att han kommer från Serbien. Utan att skriva papper eller nått sätter han sig i bilen och kör ut från parkeringen i värsta farten igen, tur att jag har mobilen i handen och hinner ta en bild på registreringsnummret.

Ringer polisen direkt och gör anmälan men enligt polisen så är det svårt att få rätt i försäkringsäranden när man har att göra med utlandsregistrerade bilar och är nästintill omöjligt ( speciellt från Balkan där det är kaos i deras länder) och deras försäkringsbolag säger hon. J@vla pucko alltså! Gissa vem som måste betala för allt?!

Jag blir så arg, idag släpper Sverige in vem som helst in i detta landet, brottslingar, knarkare och kriminella ja you name it! Man börjar ju bli mörkrädd, vad har hänt med vår trygga lilla Sverige?

Nej jag ska inte vara bitter, det är bara att bita ihop och vara tacksam att det faktiskt bara är en repa 😉

Ha en fin onsdag!

Kram/E