IMG_8209

IMG_8212

IMG_8216

Hej i sommarvärmen!

Idag är det den 1 Juni och därmed barnens dag i Polen. Det brukar vi faktiskt fira här hemma i Sverige 🙂

På lunchen körde jag mot Mobila och Toys”R”Us för att köpa något trevligt till mina skatter. Vi älskar ju dessa två så enormt mycket att hjärtat håller på att sprängas. 🙂

Till stora skatten blev det ett nytt set från Calvin Klein som hon älskar och till vår lilla loppa en ny Barbie från Toys som hon samlar på.

Det finns visa som tycker att vi skämmer bort barnen.

 Och tro mig jag vet att man inte ska skämma bort sina barn allt för mycket, men samtidigt tycker jag att folk blandar sig alldeles för mycket i andras liv och deras ekonomi. Varför bry sig vad andra gör?!

Våra skatter får ju en massa kärlek och tid med oss och det är ju det som räknas mest av allt tycker jag.

Vi vill skämma bort barnen med massa närvaro, kärlek, resor och härliga minnen. Vill ge barnen en härlig barndom med gott om bra saker att minnas och samtidigt lära dem att ta ekonomiskt ansvar när det är dax och aldrig glömma värdet av pengar såklart.

Och därmed Punkt.

 

Nu ska jag hem och byta klackar till sneakers, vi ska nämligen på sommarfest på kvällen till barnens skola.

Kram/E