IMG_7326 (2)

❤️

Hej i stugan!

Idag hämtade jag våra skatter efter jobbet och vädret var bara så fint när jag körde mot skolan, bestämde mig redan då att efter lilla skattens tennis måste vi grilla i trädgården.

I morgon har skatterna studiedag och är lediga från skolan så mys måndag passade perfekt idag. Så fort lilla skatten och T åkte iväg till träningen tog jag och stora skatten den andra bilen och körde mot ica Maxi för att handla lite gott till myset ikväll. Vid 17 tiden var det fortfarande jättefint ute och solen värmde så skönt, T gjorde upp en brasa när han kom tillbaka och jag fixade middagen. Precis när vi hinner duka och sätta oss vid brasan börjar det ösregna och blåsa från ingenstans….What liksom?!

Så nu sitter vi inne och myser i stället 🙂

Har ni haft en fin star på veckan?

Kram/E