IMG_7342

IMG_7341

 Tänk så härligt att man har sina minnen djupt bevarade o man kan plocka fram dem då man vill o minnas o njuta…

Hittade dessa bilder igår när vi rensade i garderoben, jag och älsklingen så unga och så nykära.

Första bilden är från Kanarie öarna och vi är nygifta, den andra bilden är i min första lägenhet och här var jag kanske 21 år och T 26….

Tänk att tiden går så fort…

Jag tänker ofta på det där med livet….

Vad man kan förvänta av sig själv, sin man. Var man ska nöja sig, ge upp, kämpa. Och jag tror verkligen på kärlek, attraktion, respekt och att man aldrig får ta varandra för givet. Då är det en stor risk att man glömmer bort att kramas och pussas varje dag om man inte har fokus på det. Det är så viktigt för att hålla kärleken vid liv.

Det är viktigt att alltid kunna skratta tillsamman och ha roligt och aldrig lägga sig i säng när man har bråkat. Man behöver ha minnen tillsammans, respektera varandra, växa tillsammans, få vara precis som man är, man behöver kanske pauser från varandra ibland, få längta osv…

Sen vill man ju inte bli en sur tjatig mamma, man vill ju behålla den man en gång var, att T alltid ser på mig som hans kvinna, hans fru och hans prinsessa….sånt är viktigt för mig.

Min fina T du gör mig lycklig inne i hjärtat. Fortsatt finns det fjärilar i magen när jag kysser dig…

Tack för mysiga minnen älskling, jag längtar efter flera 🙂

❤️