IMG_6920

IMG_6928

I dag testade vi något nytt. Vi har nämligen fått en Pinchos restaurang här i stan, jag har sett folk blogga lite om den här och där och sist såg jag att även Helsingborg har öppnat en. Blev dock väldig glad att den nu finns i vår lilla stad också. Pinchos är ett lite annorlunda koncept där man käkar tapas och Pinchos eller Pintxos som det stavas i Baskien betyder faktiskt just tapas. Det är alltså smårätter, som te.x. mini-burgare, mini-plankstek, mini-kycklingspett osv. Även efterrätterna går i samma koncept. Sen är det även så att man behöver ladda hem lilla appen tills sin smartphone. Det är genom den man beställer maten, får pling att maten och drickan ”är klar att hämta upp”, och så även betalningen.

Fördelar med en restaurang som fungerar såhär är att det gick väldigt smidigt och lätt.

Miljön är som hämtad ur en cirkusmanége med röd sammet och fransar på både inredning och personal.( Alltså sorry för dålig bildkvalité, men så blir det tyvärr när man inte orkar bära runt på en enorm systemkamera 😉
Skatterna tyckte i alla fall att det var supermysigt och maten smakade himla gott!
Vi har redan bestämt att det blir ett nytt besök där snart igen : )

Nu kallar sängen här!

I morgon tillbaka till vardagen och rutinerna!

Nattakram/E