Familjeliv

Minnen och älskar vårt liv tillsammans.

 

DSC02070-610x457

Mina tre älsklingar för 8 år sedan ❤️

Tänk att vår prinsessor var så här små, helt otroligt! Julia vare bara en bebis och var bara några månader gammal och Maja var bara fyra år.

Om någon hade berättat för mig när jag var yngre om kärleken man känner till sitt barn så hade jag aldrig kunnat förstå hur stark den faktiskt är.

Hela kroppen fylls av lycka när barnen är glada och lyckliga och lika ont gör den när saker känns tuffa. Man går verkligen genom eld för de små och ibland är det svårt att hålla fokus på alla områden i livet som man önskar. För mig går barnen alltid först och det kommer de alltid att göra.❤️

Hejsan!

Tänk vad tiden går fort….

Minnen är bra.

Jag minns det som igår när jag tog denna bilden på mina älsklingar, det var mitt i sommaren och vi var på väg några meter bort för att kika på vårt nybyggda hus, några dagar efter denna bilden togs så flyttade vi in i huset. Oj vad lyckliga vi var och tacksamma! Det är vi faktiskt än i dag, alltid tacksamma för allt och lyckliga tillsammans.

 Det är många år som vi haft tillsammans nu och många planer vi genomfört och drömmar som förverkligats och vi fortsätter att drömma och ha mål. Det är viktigt att sätta ord på drömmar, ha gemensamma mål och att jobba för relationen är viktiga saker.

Jag sa idag till min T, älskling jag har varit tillsammans med dig halva mitt liv, tänk att du har stått ut med mig så länge hahaha 😉

Älskar vårt liv tillsammans!

 Nu kör vi torsdag!

/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *