IMG_5236

Det blev idag Toscansk fisksoppa med nybakad baguette, från Linas matkasse.

Mums så gott tyckte vi alla i familjen och skatterna slukade allt på tallriken 🙂

Tummen upp för att nästan allt är ekologiskt!

Tycker att det är super viktigt med eko mat, allt vi handlar är nu ekologiskt, ja i alla fall det som finns i butikerna att välja på. Jag betalar gärna en extra slant bara råvarorna är ekologiska och närproducerade.

Vi anpassar oss efter säsong och försöker att köpa svensk odlat så långt det går.
Sen äter vi så naturlig mat som möjligt och försöker att undvika tillsatser. Så smör och gammaldags mjölk är ett självklart val. Jag litar mer på vad en svensk ko producerar än en kemist i ett laboratorium.

Kvalité före kvantitet alla dagar i veckan alltså!

IMG_5240

IMG_5242

IMG_5248

IMG_5251

Till efterrätt blev det citronpaj som jag och lilla skatten bakade, mums så god den blev, dock tog jag bara en lite bit måste hålla mig borta från sånt på vardagarna 😉

Julie är fortfarande väldigt hostig och snuvig, ville skicka henne till skolan i morgon men som det känns nu är det kanske bättre att behålla henne hemma även i morgon så hon hinner bli riktigt kry. Nästa vecka är det ju påsklovs vecka…jag kan knappt tro att det är påsk snart….

Nu ska jag ta på mig gympaskor och köra till mamma för att ta en lång power walk. 🙂

Puss!

/E