Familjeliv,  Mode & Stil

Min stil

201533119371774521054491_sbig

GA321E035-K11@2

GA351E00U-F11@5

HH3291_205H656

MK111B023-J11@11.1

Så här vill jag gå klädd i vår!

Älskar matchningen av blått och beige . 🙂

God morgon Måndag!

Idag vaknade vi till riktigt tråkigt väder och nu börjar man verkligen längta till våren och vårkläder.

Jag är helt såld på denna stilen, klassiskt och riktigt min stil!

Jag försöker att bygga upp en bra basgarderob då jag har märkt att jag kom på mig själv med att impulshoppa plagg som jag ganska snabbt insåg att jag inte hade jättestor användning för eller helt enkelt hade svårt att matcha med resten av garderoben med. Då tog jag ett beslut om att åtminstone försöka tänka mer praktiskt när jag införskaffar nya outfits och sluta impulsshoppa massa onödiga kläder som jag aldrig sedan använder för att jag har svårt att matcha med övriga garderoben.

Jag gillar att klä mig propert och vill helst känna att plaggen jag tar på mig matchar med varandra likaså accessoarerna och skorna. En outfit kan användas om och om igen och bara genom att byta ut accessoarerna kan den få en helt ny framtoning.

Trench coaten ovan måste jag bara köpa, den kommer från Gant och jag vet att jag kommer att ha väldigt stor användning av. Skjortor kan man inte ha för många av och även den på bilden kommer från favorit märket Gant.

Marin klocka också Gant, hårfin liksom 😉

Finaste vårväska kommer från Mulberry, ju tack jag vet att jag redan har 2 st Lily men denna färgen och i medium storlek, wow!

En väska är ju egentligen halva outfiten så jag älskar att investera i nya väskor som inte bara är praktiska utan även snygga och passar till min klädstil.

Verkligen älskar nude pumps, dessa kommer från Michael Kors. Alla tjejer behöver verkligen ett par av dessa. De är så classy och kan klä upp vilken outfit som helst, dessutom passar de till alla årstider men blir superfina till våren och sommaren till ett par slitna jeans eller till en kjol och bruna ben. Så fint!

Gillar ni denna stilen ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *