IMG_5146

IMG_5154

Skatterna ligger i sängen och sover söt, Julie är fortfarande jättehostig och hes men mår mycket bättre nu.

Skulle helst vilja behålla henne hemma även i morgon också….men i och med hela klassen ska skriva nationella prov på morgonen har vi bestämt att hon får gå till skolan och göra provet och sedan hämtar T henne hem.

Är helt slut i bollen idag….gäsp!

Något som jag har saknat den sista tiden är träningen, shit alltså vad jag saknar den!

Ja man kan ju undra varför jag inte tränar då?

Jag som tidigare kunde skriva om träningen på ett så självsäkert sätt är nu tillbaka på ruta ett. Det är så konstigt för det är SÅ olikt mig. Är väldigt orädd men har liksom kommit ifrån allt som heter tränings rutiner totalt?! Jag är rädd för att inte orka en tiondel av vad jag gjort förut och att bara känna mig värdelös? Tänka sig att ca för ett år sedan kunde jag springa 10 km utan problem och sedan köra direkt mot gymet. För tro mig när jag tränar så går jag in i träningen hundra.

När jag var inne i min träningsperiod så kunde jag inte förstå hur det kunde finnas folk som inte tränade. Det var verkligen något självklart för mig!

Så nu vill jag verkligen börja träna igen men vet inte riktigt hur jag ska gå till väga…. eller egentligen så vet jag ju exakt hur jag ska träna för bästa resultat, vad som funkar för mig, hur man gör och självförtroende och självkänsla har jag egentligen också. Tror bara det är lite blockerat just nu för det var så himla längesedan det var en rutin. Jag har ju tränat från och till nästan hela mitt liv och det var en tid när jag i princip tränade flera pass per dag. Saknar det så mycket!

Som sagt så har jag i alla fall bestämt mig att komma tillbaka till träningen, jag har ett nytt gymkort på SATS och ska börja träna med en PT. Måste bara boka en tid. Längtar!

Nu har T eldat i kaminen och har lovat mig lite massage innan vi däckar i säng 🙂

Ha en fin kväll!

Kram/E