IMG_6687

IMG_6689

God kväll söta ni!

Äntligen fredag! Som jag har sprungit idag, både på jobbet och sedan i stan….

Landade precis här hemma i soffan och framför Lets dance 🙂

Igår var jag och T ute på date, först ett nytt ställe, Lenoteca i stan och sedan Renaissance hotel 🙂 Himla mysigt!

Lilla skatten fick även idag vara hemma då hon hostar och snuvar. T skulle vara hemma och vabba men glömde att han hade ett jätteviktigt möte idag, jag kunde inte heller vara hemma och vabba för även jag hade möte på jobbet….  så bästa morfar fick rycka in och passa lilla skatten, tack för det! 🙂

JA man känner att man lever 😉

Efter jobbet åkte jag till stan för att handla helgbuketten och hamnade på Twilfit för att prova lite nya underkläder, så mycket fint!. Ja jag är galen i underkläder 😉

Nu blir det sushi och som sagt Lets dance!

Ha en fin kväll!

Kram/E