IMG_5139

Jamen hallå!

Nu var det rysligt länge sedan jag pratade om detta med produkter och sånt. Men nu har jag ett gäng nya favoriter som jag verkligen vill tipsa om för att jag använt dem en längre tid och tycker om dem massor. Just nu använder jag produkter från Lancome och dessa kommer från deras serie Visionnaire och jag fullkomligt älskar dessa och jag har blivit lite beroende om jag säger så 🙂

I denna serien ingår ett serum, dagkräm och nattkräm och alla dessa produkter tillsammans är helt underbara!

Detta serum har jag haft sen innan och den gör mirakel under min ansiktskräm i detta torra väder.

Målet med Visionnaire är att göra huden mjuk och ge den lyster, dessa produkter innehåller adenosin och hyaluronsyra och fungerar även som daglig komfort till huden då den är både mjukgörande egenskaper och ger huden fantastiska förutsättningar att visa sig från sin bästa sida. 🙂

IMG_5144

Kroppen smörjer jag med Hawaiian Kukui från Body Shop, den doftar helt ljuvligt och huden blir så där perfekt mjuk.

Köpte även denna massage olja från Body shop och den doftar lavender, så gott!

När T brukar massera mig med denna ger den både kropp och sinne avkoppling. 😉

Ja det var lite nytt i badrumskåpet och lite tips. 🙂

Ni glömmer väl inte bort att ta hand om huden?

Kram/E