IMG_5835

IMG_5845

Hej februari!

Tänk att alla helger går så fort, jag som vill helgmysa lääänge!
Men veckorna går ju nästan lika fort så det är antingen måndag eller fredag tycker jag. Tur att jag gillar mitt jobb 🙂

Igår kom Linas matkasse, denna gången testar vi original kassen och ser om vi gillar den.

Jag älskar att planera veckorna och även då middagarna på vardagarna så att skatterna  vet vad det blir för mat, brukar skriva upp på en griffeltavla i köket. 🙂 Funkar toppen!

 Jag verkligen älskar att planera och skriva ”att göra listor”. Liksom hur kul är det inte att få checka av allt de man har gjort och ha planerat saker som man kan se fram emot? Semester och helger är oftast alltid planerade i förväg, jag gillar inte att vara ute i sista stunden för då riskerar man att missa något. Barnen gillar också struktur och planering och att ha något att se fram emot.

Visst är det kul att vara spontan i bland men gillar inte när hela livet känns för spontant om ni förstår vad jag menar.

Men vi glömmer inte bort att se det fina vi har här och nu
och njuta av nuet , det är vi också duktiga på att göra. En date mitt i veckan, fika med skatterna eller bara mysa och laga en god trerätters middag på en onsdag, att få lite guldkant mitt i vardagen. 🙂

Vi älskar att mysa i vår familj så
det gör vi ofta, varje kväll tänder vi massor av ljus för att få stämning, vårt ljusförråd måste ofta fyllas på 😉
även på sommaren går det åt en hel del.

❤️

Ha en fin start på februari!

Kram/E