IMG_6613

IMG_6619

Idag har jag hunnit att fixa här hemma och bädda nytt i sängarna, underbar känsla!

Brukar ren bädda en gång i veckan, tycker att det är så himla skönt att krypa ner i en nybäddat säng 🙂

Stryker alltid sängkläder annars är det inte samma känsla.

Stryker ni sängkläder ?

Nu sover våra skatter, lilla skatten hade trillat idag och slagit sig. Hon och stora skatten brottades och skojade på mammas och pappas säng och även om mina föräldrar hade sagt till dom flera gånger att sluta och lugna ner sig så lyssnade dom inte.

Hon trillade från sängen och slog sig precis vid ögonbrynet på kanten av sängen, tack o lov så hände inget allvarligt och det blev inget sår men en bula i stället. Man blir så rädd när något sådant händer och skatterna blev också rädda, så kan det gå när leken blir för vild.

I morgon får hon i alla fall vara hemma så att jag kan ha henne under uppsikt. Alltid det säkra före det osäkra .

Ha nu en skön kväll!

Kram/E