_image_626x642_pi_a1500059

Kan man ha två stycken flos i samma rum ?

Hejsan i stugan!

Hoppas att ni mår fint. Här är det bara tip top 🙂 Skatterna har bokat tid med mormor och morfar redan i början av veckan och då passar jag och T att gå ut på date . Saknar redan barnen när de är i väg måste jag erkänna. Det blir så tomt och tyst i huset, älskar våra skatter så det gör ont.❤️

Vi tänkte gå ut och äta på kvällen och kanske sedan ta någon drink på lilla.

Jag och T var har alltid så himla roligt tillsammans, kan prata om allt och skratta massor. Tänk att vi har varit tillsammans så många år och fortfarande kan ha så kul i hop, så viktigt i ett förhållande tycker jag.

Från en sak till en annan….

Nu när vi har bytt möbler i vardagsrummet så står vårt gamla köksbord i andra delen av rummet, så kallad matsal så nu behöver vi en fin lampa ovanför bordet. Finns massa fina som vi har kikat på men gillar mest denna flos lampan som vi redan ju har ovanför soffbordet, det är den med 30 lampor. Så nu funderar vi alltså att köpa en till fast den stora flos i stället med 50 lampor och hänga den i samma rum. Kommer det se konstigt ut ? Ja det finns som sagt massa andra vackra lampor som skulle passa fint, men jag gillar just denna ovanför ett stort bord. Hade vi haft högt i tak skulle jag köpa Ph kotte utan tvekan men nu har vi ju standard i vardagsrummet vilket är lite trist.

Hmmm…

Måste fundera lite till 😉

Ha en fin lördagskväll!

Kram/E