Hejsan!

Det var inte igår 😉

Ja, jag vet det var längesen jag kikade in  här sist men har verkligen haft fullt upp! Puh!

Massa jobb (som vanligt innan jul) och totalt kaos här i vår lilla casa! Vi har nämligen målat om i hela huset och det har verkligen varit jättejobbigt och stökigt överallt. Alla som känner mig vet att jag hatar när det är rörigt och stökigt och blir då irriterad och småsur, jag är helt enkelt perfektionist och vill ha ordning och reda 🙂

Men nu så blev målaren klar i går och vi kan börja städa 🙂

Byta golvet i vardagsrummet gör vi efter jul, orkar inte med det just nu!

Från det en till det andra så var vi på Lucia idag väldigt tidigt på morgonen, lilla skatten var underbar vacker och barnen sjöng så fint.

IMG_5934

Barnen sjöng ute och idag var det riktigt kaaalllt!

IMG_5925

Duktiga alla var, jag älskar Lucia!

Fredag idag och jag är superglad för att T och jag är lediga och ska packa våra väskor och åka i väg denna weekend,

T fyller nämligen år nu i helgen och det ska såklart firas!

Tack mormor och morfar som tar hand om våra skatter ❤️

Ha en fin fredag!

Kram/E