HH3527_283K195

HH3238_294K195

Alltså hur fina är inte dessa väskor från Mulberry!?

Den perfekta vinröda färgen, jag har redan 2 stycken Lily men ingen i medium storlek, denna i crocoprint är så himla snygg!

Gillar även denna här nedan, lite annorlunda och riktigt ögonfallande.

Alltså min kärlek till väskor går inte att beskriva, för mig är det en investering 😉

God kväll söta!

Här har helgen rullat i rekord fart och i morgon ny vecka och nya tag.

Igår var vi hos ett par vänner som vi inte träffat på länge och hade det så mysigt, alltså dessa människor är verkligen helt underbara, vi landade hemma inte förran klockan slog två på natten och däckade i säng direkt!

Hela helgen har det snöat och jag längtar extra mycket efter jul just nu, de närmaste veckorna har vi mycket roliga saker på gång, vi ska ut med ett par nära vänner och äta middag, sedan har vi bokat julgala med ett par andra och dessutom så planerar jag och T Ystad Saltsjöbad om några veckor! Som jag längtar!

Jag har dessutom bestämt mig att börja träna igen nu på måndag och jag ser verkligen ser fram emot det, heja heja mig!

Nej nu blir det solsidan innan sängen kallar 🙂

God natt!

/E