IMG_4451

Bild på mig och lilla skatten för något år sedan 🙂

God kväll.’

Skatterna ligger och sussar sött i sina varma sängar och jag och T sitter med varsin data i soffan och myser.

T jobbar och jag googlar Halloween inspiration. 🙂

Det var så skönt att får vara ledig idag och spendera tid med skatterna.

Det känns som dagarna nu är fyllda av jobb, kaffe, aktiviteter och hemmamys. Jag behöver verkligen ta igen mig och bara vara för att må bättre och det är så himla skönt. Är nog extra glad i vår vardag just nu och tänker väldigt mycket tillbaka på åren som gått.

När vi fick barn var det bara bebistiden som var i mina tankar ( naturligt nog) men så härligt livet blir när barnen blir större. Vi njuter att kunna diskutera och filosofera med barnen som nyss var små knyten.

Det där som kallas livet. Så mycket större än man kan ta in. Tacksamheten jag känner över vår familj, ödmjukheten över uppgiften vi fått med två mirakel. Den är så stor att det är svårt att förklara i ord.

Vad gjorde jag utan dessa två små själar som får mig att skratta varje dag? Är så glad jag får uppleva den här kärleken!

 ♥