God morgon tisdag!

Idag vaknade vi till ett riktigt tråkigt höstväder, grått och mulet!

När klockan ringde kunde jag knappt gå upp så himla trött, la mig  vid 23.00 men tror nästan att jag måste lägga mig ännu tidigare för att vakna utvilad.

Förra veckan var skatterna iväg med Sven Rosborn på en utgrävning i Borgeby och det var så himla roligt och spännande tyckte dom. Sven Rosborn är känd arkeolog och en duktig talare, man kan sitta i timmar och bara lyssna när han pratar om medeltiden och Skånes historia.

IMG_0152

IMG_0149

IMG_0144

IMG_0140

IMG_0180

IMG_0161

Skatterna tyckte att det var himla kul och vill följa med redan på nästa utgrävling, Julia kunde inte sluta lyssna och frågade typ hundra frågor. Nästa vecka kommer arkeologen Sofia Winga från Uppåkra till skolan och berättar lite mer om Järnåldern.

Tycker att det är himla roligt att skatterna gillar historia 🙂

Ha nu en fin dag så ses vi snart igen!

Jag har ett fullt späckad schema på jobbet…work..work!

Kram/E