F1100-921-1

201509031034175_bv_pimcore_871541769_flat

louis-vuitton-monogram-denim-shawl-scarves-shawls-and-more--M71376_PM2_Front view

Hur snyggt skulle inte detta va till hösten!??

Kappa från Ganni, skor från Gant och sjal från Louis Vuitton.

Kan inte låta bli att sukta efter höstkläder nu när sommaren slut. Hur som, i höst vill jag gå klädd i fina underkläder, guldiga smycken, härliga koftor, finaste kappor, skor och sjalar. 🙂

Hösten är den bästa årstiden!

God kväll!

Åh vad jag älskar den här månaden. Nu är det verkligen höst, det känns i hela kroppen. Igår var det lite kyligare men idag var det strålade höstväder och massa solglimtar och luften känns så där skönt frisk och sval. Nu längtar jag efter att pyssla här hemma igen. Tända ljus och kura under en filt. Vi ska börja att fixa och måla i skatternas rum om någon vecka och sedan fortsätter vi här nere.

Jag försökeratt få lite ordning. Känns som det har varit så fullt upp i veckan och jag har knappt hunnit med vårt hem. Men nu doftar det fräscht igen, sängar är renbäddade, nya blommor inhandlade, nya doftljus och kylen fylld med massa gott 🙂

Ha en fin kväll!

Kram/E