IMG_4699

Skatterna testar en ny soffa på mio.

God kväll.

Oj vad våra vardagar är fullspäckade nu i höst, hinner knappt andas om jag säger så 😉

Jag har inte mått så där hundra de sista dagarna, illamående och trött som attan, hoppas att det inte är en förkylning på gång. Känner lite såhär… Zzzzz.

Ja just det…soffa var det jag skulle skriva om..

Vi är ju ute efter en sväng Howard soffa och fåtölj till vardagsrummet, men det är så svårt att välja färg!

Älskar både den ljus beiga och ljusgråa och känner plötsligt att både skulle funka här hemma….

T och stora skatten säger ljusgrå och jag och lilla skatten gillar båda 😉

Sen är tanken att bordet i köket får flytta in till vardagsrummet och att vi ska köpa en lite mindre till köket, det blir nog en rund marmor bord, en liten som vi fyra kan sitta och äta frukost vid. Kommer vi ha familj och vänner blir det då vid den stora i stället. Tänkte åka i väg till Olsson & Gerthel i veckan och kika på en som jag har fastnat lite extra för.

Alla dessa val…ja, ja i-lands problem jag vet 😉

Ha en fin kväll!

Kram

E