IMG_9861

IMG_9866

IMG_9867

Här skymtar ni min nya Louis Vuitton sjal som jag fick på bröllopsdagen av älsklingen 🙂

Hej!

Alltså vilken dag det har varit idag!

Fullt ös från morgon till kväll, fick en sådan huvudvärk på jobbet idag att jag fick köra hem och vila mig en stund.

Kände mig lite bättre på eftermiddagen och bestämde mig för att köra till tennisen med familjen, lilla skatten hade träning tidigare idag och sedan hade vi bokat en bana för att spela hela familjen tillsammans. Barnen har tennis flera gånger i veckan och sedan har vi en dag där vi spelar tillsammans, jätteroligt och supersvettigt då skatterna har blivit riktigt grymma nu 🙂

När vi kom hem fixade T middag och sedan var det läxor med skatterna. Nu har jag äntligen landat i soffan och funderar att ta en lång dusch och sedan direkt in i säng…gäsp!

Önskar er en trevlig kväll!

Kram

/E