IMG_9946

IMG_9965

IMG_9967

IMG_9958

IMG_9953

Hej i stugorna!

Vi har haft en mysig lördag med lillebror och mina föräldrar som kom på besök, saknar lillebror redan.

Skatterna har också varit super glada 🙂

Tänk att vi har vuxit upp i tillsammans och han har varit min lille bror (kommer såklart alltid vara) men då på den tiden när vi var små eller tonåringar var han så himla jobbig. 😉

Han sprang överallt efter mig och ville konstant vara med mig och mina kompisar när han var liten, då tyckte man att han var den jobbigaste lillebror i världen 🙂 Nu förstår jag varför när jag själv har egna barn…. att han såg upp till mig för att jag var hans storasyster, men just då tyckte man bara att det var så himla jobbigt 😉 Men vi har även haft mycket roligt tillsammans och gått genom så mycket, en relation utan startsträcka, en relation där man inte alltid behöver förklara utan bara förstår, för att man vet så mycket om varandra. Jag är glad av hela mitt hjärta att han kom idag 🙂

Hoppas att vi kan ses snart igen!

Avslutar denna lördagskvällen med filmmys med älsklingen!

Nattakram/E