IMG_4532

IMG_4533

IMG_4535

Denna fina gråa pläden ska snart få flytta in hem till oss. Är lite sugen på den gröna elefant kudden och gråa kudden också, älskar allt i grönt just nu 🙂

Hej söndag!

Vi har haft en härlig lördag och känner oss superutvilade, nu börjar vi sakna våra skatter 🙂

När hösten kommer blir jag alltid sugen på att ändra om här hemma,  och äntligen har jag övertygat min fina man att byta våra soffor 🙂 Denna gången blir det inte skinnsoffor, är så trött på skinn, i stället är jag sugen på Englesson Howard soffa och fåtölj, så fint och klassisk!

Och ett nytt bord, blir nog marmor denna gången och skänk från Asplund snö 🙂

Nu ska jag ringa skatterna och se om de är sugna på att komma hem, idag bakar dom polska piroger och rödbetssoppa med mormor och morfar, mums!

Ha en fin söndag!

Kram/E