IMG_9783

IMG_9785

 

IMG_9793

IMG_9797

Vi har varit lediga väldigt länge nu och haft bästa tänkbara sommar så nu är vi redo att möta hösten. Skatterna är så glada och uppspelta denna veckan. Jag är en riktig hönsmamma förstås, när jag ser dem skutta iväg med sina små skolväskor varje dag blir jag så sentimental, men det är nog bara nostalgi, eller separationsångest. Mina fina flickor som jag älskar över allt. Så otroligt mycket. Tack och lov har vi njutit tillsammans i sommar, familjetid, med många mysiga utflykter och roligheter och resor. Och även om sommarlovet är slut är sommaren uppenbarligen ännu inte över – solen skiner och det är högsommarvarmt. Må det hålla i sig än!

Jag älskar sensommar och den bästa årstiden enligt mig är ju hösten såklart!

Lilla skatten outfit idag var, t skirt och shorts Ralph Lauren, skor nya från mormor och morfar Nike air max 90 air och ryggsäck Michael Kors.

Vår fina snälla Wilma som alltid hamnar på bild och vill vara med överallt vill alltid var nära barnen 🙂

Denna hunden är så himla speciell, så snäll och tacksam för allt och det bästa av allt är att hon älskar skatterna så himla mycket!

Nu ska vi mysa i soffan till film, äta sushi och njuta av att vi har en helg framför oss!

Trevlig fredag!

Kram/E