IMG_3709

 

Hej Måndag!

Ny vecka och ny dator 🙂

Äntligen! Har jag köpt min nya dator som jag velat ha i evigheter. Haft min gamla ett bra tag nu och kände att det var dags med en ny. Valde mellan Macbook air eller Macbook pro som jag hade sen innan, bestämde mig rätt fort att det fick bli air denna gången då jag reser en hel del och vill alltid ha datan med.

Har testat stora skattens Macbook air och tyckte att det var perfekt storlek 🙂

Igår hade vi det riktigt skönt här hemma. Gillar att inte alltid ha helgerna uppbokade, utan att man verkligen bara kan ta en helg och bara vara hemma, äta, gott, tända ljus och mysa tillsammans. 🙂

Idag är det sista sommarlovsdagen och sista semesterdagen för alla oss. I morgon är det tisdag och jobb som väntar och skatterna tillbaka i skolbänken.

Åter igen kan jag bara konstatera att vilken sommar vi haft. Helt underbar! Vi har tankat så mycket energi inför hösten. Nu är det dags att börja med matlistor, packa väskor, kolla schema, tennis, piano men framför allt börja med det lite nyttigare livet igen. Alltid denna nystart.

Men nu är det måndag och några timmar kvar att njuta av sista semesterdagen.

Ha en fin start på veckan!

Kram/E