IMG_3619

Hej!

Regn ute, nyfärgat hår och utgång med gänget 🙂

I torsdags hade jag bokat en frisörtid för att klippa upp håret och färga det mörkare, trivs så mycket bättre i mörkt!

Det känns mer som jag om ni förstår vad jag menar, det blir nog inga slingor på ett tag och då behöver jag inte färga eller slinga håret något när det växer. Har bestämt mig för att låta håret vara i fred en tid.

Jag klippte upp det en bit för att det började kännas så tungt och långt, har ju massa hår på huvudet, nej jag klagar inte men det känns roligt med lite förändring, sen får vi se hur länge jag orkar ha det uppklippt om jag säger så….brukar nämligen tröttna rätt fort 😉

Ikväll är vi barnfria och vi har bestämt träff med gänget att vi ska träffas hos Maritza för att festa och sedan dra vidare till ett disko, vi får se var vi hamnar 😉

Oj nu har det börjat åska och regna som bara den…

Älsklingen kallar på mig, taxin är snart här 🙂

Ha en fin kväll!

Kram/E