Hej i sommarsolen och i värmen!

Det var ett tag sen jag kikade in här, men i ärlighetens namn har jag verkligen i orkat att blogga och sitta vid datan här hemma när det är så himla varmt ute och man kan hitta på andra roliga grejer i stället 😉

Vet inte vad det är med mig den sista tiden men jag tycker inte heller att det är lika spännande som innan att läsa bloggar, har liksom tappat lite bloggintresse, kikar gärna då och då på instagram i stället, lite smidigare på något sätt.

I går kom Angi och company till oss för att äta lite gott och bara umgås.

Det blev en jätte härlig kväll som alltid!

IMG_6788

T hade fixat till förrätt sin goda sashimi och det blev så gott 🙂

IMG_6791

Rosevin på sommaren är bara bäst!

IMG_6789

IMG_6778

Skatterna hade sina söta kläder från How to kiss a frog.

IMG_6785

Jag hade fixat en jättegod sommarsallad som barnen älskade 🙂

IMG_6793

Mina prinsessor!❤️❤️

IMG_6802

Sedan grillade vi spett och åt med potatisgratäng, mums!

IMG_6795

Kusinen Constanza var också med.

IMG_6803

Fina Thomas och Oliver som också kom förbi.

IMG_6806

IMG_6809

T och Björn som stod för grillen

IMG_6817

Sedan satt vi länge in på små timmarna och barnen lekte och badade i poolen.

En mysig kväll helt enkelt!

Nu räknar jag ner tills min ”riktiga” semester börjar.

Idag är det lika varmt ute om inte ännu hetare… och vi funderar att dra till beachen 😉

Ha en fin lördag!

Kram

/E