IMG_5345

Våra älskade skatter idag på väg till morfar som fyller år.

Stora skatten topp Odd Molly,  byxor Please och stövlar Hunter, lilla skatten kjol Ralph Lauren och topp Flagg ship och Company, stövlar Hunter.

IMG_5346 (1)

IMG_5355

Grattis fina pappa!

Min pappa och skatternas morfar som fyller 59 år 🙂

Tiden går så fort, alldeles för fort om du frågar mig.

Idag tittade vi på gamla videoinspelningar från tiden när Maja var en liten bebis, det kändes som igår. Wow så fort tiden går!

Min fina mormor var också med oss sommaren 2003, Maja var bara 3-4 månader gammal och mormor fick en så himla fin kontakt med henne när hon var här i Sverige i nästan 8 månader. Min fina mormor som jag saknar så! I år planerar vi att besöka henne i Polen, det är ett måste!

IMG_5350

❤️

Barnen växer så snabbt, jag var så ung när stora skatten föddes….

Jag  blir så sentimental över livet. Det är så vackert och jag unnar alla att få uppleva den resan och de känslorna. Att våra två nu är så stora att vi kan prata om allt och berätta om när de var små, det är helt otroligt.

TACK för varje dag vi får med er.❤️

Just nu är bloggen inte min prio som ni märker, funderar lite om jag ska fortsätta så här eller lägga lösen på bloggen.

Det händer så mycket just nu i våra liv som jag helst inte vill berätta i bloggen än, och då menar jag roliga och väldigt spännande grejer, älskar livet och är så tacksam!

Nattakram fina ni som kikar in här konstant!

Kram/E