Påskdagen spenderade vi med vår närmaste familj, min mamma, pappa och T.s pappa och bror(saknade farmor och Angi med familj men i år blev det bara så) och det blev första grillning i år.

Här har vi ätit gott och länge hemma hos oss, galet vad man kan proppa i sig under påsken i form av godis, kakor och massa mat 🙂

Vädret var kanon, vi tankade massa sol, med riktigt kallt när solen gömde sig bakom molnen.

Idag kändes det som en sån där perfekt Påskdag. Barnen lekte, busade, hade massa energi ända tills de slocknade. Vi umgicks med härliga människor, fantastiskt väder och massa god mat.

IMG_5088

IMG_5090

IMG_5095

IMG_5109

Första grillade mat för i år 🙂

IMG_5126

Påskdukning

IMG_5141

Påskbukett från älsklingen 🙂

IMG_5124

IMG_5145

Vårsallad som jag hade fixat till grillen smakade underbart.

Tänk att vi snart är där, sommar grill och rosevin 🙂

IMG_5160

IMG_5174

IMG_5189

IMG_5186

Morfar och farfar med finaste skatter, knockar äggen 🙂

Våren är här! Imorgon är min plan att tanka massa solsken och kärlek. Fick massa härlig energi ikväll! Nu är det bara varmare och varmare och ljusare och ljusare som gäller. Visst luktar våren gott? Den ger så många minnen sen jag var liten.

Jag älskar kärlek och jag är så glad att jag är passionerad även om det absolut är en utmaning att vara en människa med så många känslor och att vara så tydligt närvarande. Nästan hela tiden….

Att känna sig värdefull och att känna att det man har är äkta? Man kan bara börja med sig själv och vara ärlig mot sig själv. Det är oftast det svåraste och det allra viktigaste. Att spela någon som man inte är, måste vara nog det värsta.

Som tur är är jag allra högst medveten om att livet är här och nu. Det är skrämmande när man ser de som tror de är odödliga. Men man kan inte lära andra livets hårda skola, alla måste gå den..

Men vet ni…

Kärleken vinner alltid och jag är så tacksam för min familj och mina närmaste vänner! ❤️

Nattakram/E