Skärtorsdagen spenderade vi hos våra grannar, Camilla och Dan. Vilken härlig kväll vi hade, barnen lekte ända in på småtimmarna och vi satt länge och snackade om allt mellan himmel och jord. Dan hade fixat en jättegod fisksoppa till förrätt och världens godaste köttrullader med en smaskig sås till huvudrätt. Efterrätten var en överraskning, som vi satt och åt eller närmare sagt drack i flera timmar 🙂

IMG_4987

Bästisar som känner varandra sen de var 4 år gamla 🙂

IMG_4990

Våra skatter som lekte så fint i hop 🙂

När vi flyttade i det nybyggda området för nästan 8 år sedan så var barnen så himla små, vår Julie var bara några månader gammal och Camilla skulle precis föda deras lilla Julia, tänk att tiden har gått så fort 🙂

IMG_4993

Fisksoppan var riktig god!

IMG_4998

Påskkärringar 🙂 Finaste skatter!

IMG_5012

Ja just det, efterrätten som Dan hade fixat var bara så smarrig! Honungsmelon med massa is, Bacardi och sprite, så gott men så himla farligt 😉 Till sommaren ska vi fixa grillfest och göra precis likadana drinkar fast med vattenmelon i stället 😉