IMG_4866

Nya nattlinnen till skatterna från Beach House Company, precis likadana som mammas 🙂 Så himla mjuka och sköna!

God kväll söta!

Idag har det varit en väldigt lååång fredag, först massa jobb sen hämtade T lilla skatten från fritids och lämnade henne på mitt jobb, en timme senare skulle jag hämta stora skatten och hennes kompis. T skulle hämta sin bil på service och fick vänta i evigheter, sedan körde han Maja till stan med 3 kompisar som skulle träffa andra kompisar i stan, jag hämtade min pappa som skulle vara hemma med lilla skatten och sedan åkte jag iväg till andra ändan av stan för att shoppa (men hittade typ ingenting)!  Stora skatten hade nämligen bjudit sina klasskompisar på mat och bio och tjejerna skulle se Cinderella story, som var jättebra enligt tjejerna. 🙂

Nu är alla hemma och Maja är super dupera nöjd med sin biokalas!

 Och nu äntligen har även jag landat i soffan och ska pussa min man och se ett nytt avsnitt av Vampers diaries, happy fredag!

Nattakram fina ni!

Kram

/E