IMG_4894

IMG_4902

IMG_4910

Älskar våren med alla färger och dom får mer än gärna flytta in här i form av blommor och kuddar. T kom hem i går med ett helt gäng rosor i finaste färger som passar så fint i stubben. Blommor gör mig så glad!

En ny rosa kudde från svenskt tenn kom igår också, het underbar färg om du frågar mig 🙂

God morgon Fredag!

Fy vad dålig jag är på att blogga den sista tiden! Men som ni förstår så har jag väldigt mycket just nu på jobbet, företaget har växt sååååå enormt mycket och kräver mycket tid just nu. Tro mig jag klagar inte, jag är super glad och tacksam att allt går så bra, men som det ser ut nu så får bloggen tyvärr lida. Den lilla tiden jag har kvar vill jag såklart lägga på min familj och min träning. Men några inlägg i veckan hoppas jag kunna klämma in 😉

Ha nu en underbar fredag!

Kram/E