IMG_4509

IMG_4526

IMG_4516

Lite vårfint i vårt vardagsrummet. 🙂 Blir så glad av att titta på alla färger, har blivit lite småkär i den gula färgen just nu!

Beställde lite nya kuddar från svensk tenn, det blev en Hawaii kudde och en annan i gult, funderar att beställa en i rosa också.

Ny ljustaken, tre kulor från Svenskt tenn kom också nu i veckan, tack älskling jag gillar den massor 🙂

Tjingeling fina!

Hoppas att ni mår bra! Här är det bara toppen 🙂

Dagarna susar förbi och i morgon är det fredag, igen! Känns just nu som mina veckor bara innehåller måndagar och fredagar, vad händer med dagarna där i mellan det vet jag inte. På lördag ska vi i alla fall fira vår stora skatt som fyllde 12 år för någon vecka sen, det blir 12 vuxna och 8 barn som kommer på middag. Det är T som ska fixa maten och det brukar alltid bli så himla gott.

Om någon vecka har stora skatten önskat att bjuda ut sina klasskompisar på bio och mat i år, blir alltså ingen kalas här hemma. Ärligt talat känns det helt ok för mig, att fixa kalas för skatterna brukar ju ta en hel del av min tid om jag säger så, vill ju gärna att allting ska vara perfekt  🙂

Önskar er en trevlig kväll och ses förhoppningsvis i morgon!

Kram/E