IMG_3970

Hej söta!

Här tog vi en sovmorgon deluxe och det var så jäkla skönt!

Nu är det tennis med skatterna och sedan kommer min lillebror och hälsar på, sen blir det prepp till Mellon i kväll, jag ska laga ugnsbakad  lax med färskpotatis och skatterna ser fram emot lördagsmyset med godis, chips och glass. 🙂

Nu till något helt annat..

Tänkte tipsa er lite om mina nya skönhetsprodukter som jag använder just nu och är så himla nöjd.

I december fick jag en underbar adventskalender från mina älsklingar, det var en kalender från The Bodyshop.

Jag måste dock erkänna att jag har aldrig har varit så där jätteintresserad av deras märke, det enda som jag alltid köper där är deras body butters, som jag älskar. Men nu har jag fått upp ögonen för dessa underbara produkter som jag använder dagligen, det är ett serum med vitamin E, som innehåller olja och den använder jag på natten, helt amazing!

På dagen använder jag ett serum som heter Nutriganics Drops of youth och beskrivs som ett superserum.

Serumet kommer i en vacker glasflaska med tryckpipett, och har en konsistens som påminner lite om aloe vera-gel, lite trögt och tjockt, men ändå vattnigt och känns lite klistrigt när det håller på att torka på huden men känns jämn och slät när det väl har torkat.  Sedan använder jag ett fuktighetsbevarande serum från samma serie, denna gör huden skönt mjuk och smidig.

Sist men inte minst använder jag Aloe Soothing Day Cream som är jättebra nu vintertid.

Huden känns riktigt smidig, återfuktad och jag har fått mer lyster och jag har inte besvärats av narighet, torrflagor eller irriterad svidande hy när jag har använt dessa produkter.

Som sagt, jag har verkligen fastnad för Body shops produkter och det bästa är att de inte kostar en förmögenhet.

Deras Camomile Gentle Eye Makeup Remover är också sjuktbra!

Lite tips denna lördag! 🙂

Vi hörs kanske sen!

Kramis/E