Hej söta denna fredag!

Nu var det ju jätte längesen jag kikade in här men tro mig det har liksom inte funnits någon tid över.

Just nu är det långa dagar på jobbet och det är väldigt mycket att göra, vi har fått massa nya företag och kontrakt och som det ser ut nu så måste jag nog anställa ännu mer folk för att få ihop allting. Jättekul såklart att det går så bra för företaget och spännande!

Från det ena till det andra så är det faktiskt skönt att det är fredag idag, 2 lediga dagar med familjen är helt underbart!

Bjuder på lite bilder från instagram.

IMG_1413

Lilla skatten myser i soffan.

IMG_1450

Äntligen kom min fina stubbe från svensk tenn, har väntat en tid då den var slutsåld i klarglas en längre tid.

Älskar den nog lika mycket som daggen 🙂

IMG_1457

Tände nya voluspa ljuset, French Bourbon Vanille, som luktar helt underbart! En ny favorit här hemma 🙂

IMG_1463

Rumgranen lever fortfarande 🙂 Jag älskar blommor och växter men är skitdålig på att vattna, men denna här behöver man ju knappt vattna och den mår ju bra ändå. Jag tycker den får hänga med ett tag till här hemma och passar perfekt i den fina krukan från Svensk Tenn. Den stora ljusstaken från George Jensen fick jag av min T i julklapp och jag gillar den väldigt mycket, det är den näst största storleken av Cobra ljusstakarna (50cm), och nu önskar jag mig den största Cobran som är 60 cm, den skulle passa så bra ihop här i fönstret. Snart är det ju alla hjärtats dag och allt 😉 Hint, hint 🙂

IMG_1467

Skål mina vänner och trevlig helg!

Kram/E