IMG_1327

Denna väska och pounche till smink från By Marlene Birger har jag kikat en längre tid på.  Väskan har jag ju sett typ på hundra bloggar och massa instagram bilder men jag måste erkänna att jag faktiskt gillar den ändå 🙂

Idag skiner solen så himla fint och det gör mig så glad! Skatterna är på tennis med T, nu spelar dom ju två gånger i veckan och det är så härligt att se hur de utvecklas 🙂

Senare ska våra små till mormor och morfar, vilket innebär att  jag och T blir barnfria och ska iväg på stan med ett par vänner som vi inte har träffat på länge, ska bli så mysigt att ses.

Min mamma och pappa ska till Polen nästa vecka till min finaste mormor och blir då borta i nästan en hel månad. Skatterna är ledsna för att de åker iväg så länge men jag har försökt att förklara att min mormor är gammal och behöver dom och det förstår skatterna såklart, när tjejerna kommer hem ska de fixa lite teckningar och armband till gammelmormor. Maja har packat en hel  nesässer med smink och parfym till henne, finaste skatter ❤️

Önskar er en trevlig lördag!

Kramis!/E