IMG_1260 (2)

Kör en dagens idag också då det verkar vara väldigt uppskattat 🙂

Topp Odd Molly, namnhalsband alaska guld, fjäril halsband Carolina Gynning, kjol Tommy Hilfiger och väska Mulberry Lilly.

God morgon!

Är lite småsur idag då tvättmaskinen la av igår precis innan vi skulle lägga oss, typiskt! T försökte fixa den på något sätt och vi trodde såklart inte att det skulle vara något större allvar, då hittade han ett spänne till håret som hade fastnat i motorn. Den måste ha varit i någons ficka och trillade ur när tvätten sattes i gång, så nu är hela motorn förstörd. Vi ringde siemens som har öppet dygnet runt för support och de kan inte komma hem till oss förrän om en vecka..GRRRR! En vecka utan tvättmaskin fixar jag nog inte! Jaja det är bara att bita ihop 😉

Idag är det fullt upp på jobbet, hörs senare!

Hoppas att ni får en mysig torsdag!

Kram/E