IMG_1229

Dagens, kjol st tropez, topp Tommy Hilfiger, skor scorett

och väska LV.

Hej tisdag! Full rulle på kontoret idag men jag ville bara kika in och säga glad tisdag. 🙂

Idag är det en fullspäckad dag som vanligt, massa jobb och sedan hämta skatterna, läxor, middag och sedan iväg på kvällen för att lyssna på vår lilla skatt som ska sjunga. 🙂

Åh vad jag älskar livet! Jag säger det ofta men jag är verkligen så tacksam för allt. ❤️

Jag tycker att varje dag är en gyllen möjlighet att använda till att vårda allt man har. Det behöver inte vara stort, mycket eller lyxigt. Det är vardagen vi har allra mest av så att trivas i sin vardag är så himla viktigt. Ofta längtar jag såklart också till helgen som alla andra, men det är framförallt på grund av ledig tid med familjen. God mat, mysiga vänner och ett glas bubbel kan definitivt förgylla fredagsmyset men är man i behov av en romantiskt kväll med sin man på en tisdag så slå till! Det gör jag och T ofta, bara sådär spontant! Sen har vi tur att vi har mina föräldrar som alltid har ställt upp och passat våra barn så att vi kan gå ut på dejt, det är guld värt!

Ta vara på livet och glöm inte att livet är här och nu!

Hoppas er dag är alldeles alldeles underbar!

Puss!

/E