GA10843_KLAR_1

Denna vackra vasen från svensk tenn är snart påväg hem till mig 🙂 Jag älskar ju ”kotten” från svensk tenn jättemycket men det går dock inte att stoppa ner vad som helst i denna vas. Den kräver nämligen sina blommor och sitt arrangemang. Men ”stubben” är ju alldeles perfekt om man vill köpa ett helt ljuvliga tulpaner eller rosor 🙂 Det passar så fint!

GA10000_1

GA10007_1

Fundera på att beställa någon av dessa fina ljusstakar nu när jag ändå är i gång 😉 Men jag kan absolut inte bestämma mig om jag ska välja de i silver eller mässing, tycker att det är så svårt för att jag gillar både och massor! I-landsproblem, ja jag vet 😉

Sen har jag beställt något annat fint från svensk tenn som jag suktat efter en tid, vad det blev berättar jag en annan gång!

Dagen har gått i hundra idag, ja som vanligt när det är vardag.  Hann även med en sväng till gymmet, så skönt!

Nu är det sängen som kallar 🙂

Nattakram!/E