IMG_1183

Jag ikväll innan träningen, shit så svårt det var att komma iväg, men så skönt när man väl var färdig.

Har bestämt mig för att spara ut min lugg som jag har haft kort länge, det var så himla längesen jag var utan lugg, tror att det var när jag var typ 20 år gammal 🙂

Har varit sugen på att göra lite slingor i håret nu till våren men Näää har bestämt mig att ändå låta bli. Jag brukar alltid ångra mig när det börjar växa ut och det förstör ju dessutom håret så fruktansvärt mycket. Nu är mitt hår friskt och äntligen har jag min egen färg och det är så skönt att slippa färga det 🙂 Ska låta bli att göra något nu med håret, bara låta det växa och endast klippa topparna.

 Jag har duschat och bytt om till pyjamas och det är sängen som gäller, helt slut! Trodde att jag skulle svimma på gymmet, jag som brukar ha tiptop kondis var totalt slut efter passet. Nej nu ska det bli regelbunden träning och äta mer hälsosamt, som jag alltid brukar ju. Men denna julen har jag verkligen överdrivit 🙂

God natt och hörs i morgon!

/E