God kväll!

Ikväll klädde vi äntligen granen, vilken projekt alltså, ja att hitta tid sådär mitt i veckan. Jag tror inte att vi har varit så sent ute med att klä granen som i år.

Granen blev fin och jag är nöjd, dock saknar jag mer mässing. Det får helt enkelt bli nästa år 🙂 Måste erkänna att jag börjar gilla mer och mer rött nu till jul och man vet aldrig, kanske lite röda kulor dyker upp i granen nästa år 🙂

Från den ena till det andra…. jag är så glad för att företaget växer och växer och idag fick jag så härliga nyheter! Skrev på ett kontrakt med en firma och omsättningen kommer att vara ännu högre nästa år! 🙂 Det blir säkert mer jobb men oj så kul det ska bli! 😉

IMG_6382

Vår fina kungsgran förra året.

Lovar att kika in och visa er årets silvergran i morgon.

Förresten till vår familj och polska vänner, lovade att berätta när vi dyker upp i Tv, och det blir alltså redan i morgon på Dzien dobry TVN , missa inte det 😉

Nu blir det lite glögg till Vampire Diaries, T kom precis hem från julbord 🙂

Nattakram

/E