IMG_0171

Förra veckan sålde jag min Woolrich jacka på lyxloppis till en tjej. Jackan var svart och i storlek medium. Egentligen gillade jag jackan jättemycket men kände att jag skulle ha valt en storlek mindre.

Denna gången tänkte jag köpa en Parajumpers jacka i stället.  Jag var och testade olika modeller på Emporia men om jag ska vara ärlig så gillade jag inte en enda. Alltså hur klumpiga är inte dessa jackor egentligen, dessutom märkte jag att de väger en hel del. Det som också tråkigt är att nästan varenda tonåring går klädd i dessa Parajumpers, näää blev ingen köp för min del. Jag köpte i stället samma Woolrich jacka som jag hade sen innan och sålde, fast i stället i storlek small och mörkt blått. Denna jackan är figursydd och jag gillar den massor. Tycker att den är så mycket finare än dessa parajumpers som halva Sverige springer omkring i.

En annan vinterjacka som står på min önskelista är Moncler, den är kort och figursydd, såg den på Olsens i Malmö sist jag var där och blev lite småkär. Dock är det en jacka som är lite lättare och kortare i modellen, alltså perfekt för att kunna växla med woolrich ibland 😉