God kväll och snart God natt 😉

Alltså dessa dagar just nu är bara to much! Det är fullt upp från morgon till sen kväll, jobbet, typ hundra beställningar per dag! Telefonen som ringer stup i kvarten och en massa mail som måste besvaras och samtidigt allt annat som måste fixas! Puh!

Idag skyndade jag mig hem efter jobbet, vi hade bestämt tid med en dansk journalist som skulle komma över för en intervju angående Harald Blåtands guldplatta. T hade redan hämtat hem skatterna och röjt lite här hemma, tack o lov 🙂

Idag var det också första gången som jag träffade Sven Rosborn, alltså vilken härlig människa! Hans sätt att berätta om historiska händelser är så fängslade att även jag som inte är ett dugg intresserad av historia blev som förtrollad.

Snart kommer nyheten att presenteras i danska media och då får vi väl vara beredda på att bli nerringda såsom sist när svenska kvällstidningar fick nyss om saken.

På lördag ska vi däremot vara med i ett reportage i polsk tv, TVN. Spännande men samtidigt vet vi inte hur stort det egentligen är eller lär bli. Allt beror på guldplattans datering, alltså hur gammalt det är.

IMG_2938

Sven Rosborn och skatterna idag 🙂

IMG_2942

Sven sprider verkligen en riktigt ”Feel good” känsla när man träffar honom.

IMG_2948

Povl Arne Petersen, en journalist från Danmark, kom idag.  Povl Arne var också mycket trevlig, även han väldigt bevandrat i historia.

Nu är denna mamma slutkörd, ska umgås med min älskling en stund och sedan kallar sängen!

Nattakram

/E