Louis-Vuitton-Speedy-Bandouliere-1

lv-monogram-canvas-speedy-bandouliere-25-bag

Högt! högt! Står denna skönhet på min önskelista, en Louis Vuitton Speedy Bandoulière i storlek 25, med mina initialer och i färgen monogram.

Ja, jag vet det var inte längesen jag fick min Chanel väska, och tro mig jag älskar den fullkomligt och för alltid, men väskor kan man väl inte ha för många av eller? 😉

Denna här är i alla fall en perfekt vardagsväska som passar till varje outfit, dessutom är den så himla fin! Jag har ju redan en speedy sen innan, det är en speedy 30 i färgen Damier azur som jag fick av T när jag fyllde år. Det är dock en vanlig speedy, alltså ingen bandoulière. Den är en av mina favorit väskor men passar mest på våren och sommaren. Men denna här skönheten passar året om och är dessutom i den minsta storleken av alla speedys! 🙂

Nu kallar sängen….får helt enkelt fortsätta att drömma om denna skönhet 😉

Nattakram/E