IMG_3269

Dagens, skjorta RL, kjol Hunky Dory och bälte moschino.

Hej denna torsdag idag!

Förlåt för dålig uppdatering men jag har så mycket på jobbet just nu, det blir långa dagar och då drabbas tyvärr bloggen. Har däcket i säng tidigt varje kväll om jag säger så 😉 Just nu är det en stressig och intensiv period på jobbet, typ hundra beställningar per dag som trillar in, jättekul såklart men massa jobb!

Jag är en människa som älskar att ha kontroll på läget. Liiiite kontrollbehov kan man nog kalla det! 🙂 Jag ligger ofta på kvällar och går noga igenom morgondagen för att allt bara ska flyta på osv. Men som sagt är det så mycket som händer just nu att jag knappt hinner med.

I morgon är det kalas för lilla skatten och jag har fortfarande inte hunnit att handla allt, beställde tårta igår i alla fall 🙂 Hon önskade sig en Violetta tårta och det var inte det lättaste att hitta, men tillsist hittade jag ett ställe som kunde fixa en Violetta tårta till snäckan 🙂 På kvällen ska jag i väg till emporia och shoppa los på Party land!

Kram söta och trevlig Torsdag!

/E